LEDIGE STILLINGER

Posted by atle on July 31, 2018

Lyst til å jobbe på Pigen?

Vi har behov for flere dyktige medarbeidere. Her på Pigen ønsker vi å servere gode opplevelser til våre gjester i vår lune og gode atmosfære. Vi ønsker at våre gjester skal føle seg ivaretatt samtidig som vi serverer gode smaker gjennom våre mat- og drikkemenyer.  

Ledig stilling servitør Pigen Cafe

Kunne du tenke deg å bli en av oss ?

Vi søker etter nye deltids medarbeidere til Pigen Cafe. I tillegg til cafeen i 1.etg har vi mange forskjellig selskaper i vår 2.etg og lørdagsjazz hver lørdag.

Har du erfaring så er det fint, men det er ikke nødvendigvis det viktigste for oss, mer at du har en positiv innstilling og er en utadvendt og serviceinnstilt person.
I tillegg må du være ansvarsfull, punktlig, lærevillig og ryddig. Du må også ikke være redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes.

Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss din søknad med CV til
atle@pigen.no

Ledig stilling kokk Pigen Cafe

Vil du bli en av vårt kokketeam ?

Vi søker etter flere kokker, både for heltids- og deltidsstilling.
Det er helst ønskelig med fagbrev og minimum 2 års erfaring fra a la carte.
Vi søker deg som er opptatt av å skape gode matopplevelser, selvstendig men samarbeidsvillig, er positiv, engasjert, ansvarsfull og har lyst til å utvikle deg videre. God kjennskap og rutiner med HACCP er en forutsetning.
Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss din søknad med CV til atle@pigen.no

Ledig stilling som bartender på Rust & Rør

Lyst til å jobbe på en av de kuleste barene i byen?

Vi har ledig stilling som bartender på Rust & Rør. Vi er ute etter deg med interesse, lidenskap og kjennskap til godt øl og gode drinker. Erfaring fra lignende jobb er en fordel, men det viktigste er at du er den rette for oss. Vi har dyktige bartendere som deler sin viten så her er det utviklingsmuligheter.
Du må være en positiv, serviceinnstilt, ansvarsfull og målbevisst person og ha god arbeidskapasitet.
Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send din søknad med CV til atle@pigen.no