LEDIGE STILLINGER

Posted by atle on July 31, 2018

Lyst til å jobbe på Pigen, eller kjenner du noen som kunne passe inn hos oss?

Vi har behov for flere dyktige medarbeidere i tiden fremover, både til deltids- og heltidsstillinger.

Ledig stilling servitør Pigen Cafe

Har du erfaring så er det fint, men det er ikke nødvendigvis det viktigste for oss da vi gir full opplæring. Men du må ha en positiv innstilling, være utadvendt, serviceinnstilt, lærevillig og ryddig. Du må heller ikke være er redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes. Aldersgrense er 18 år.

Vi kan tilby et ungt godt utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss gjerne din søknad med CV til atle@pigen.no

Ledig deltidsstilling som kokk Pigen Cafe

Vi søker etter ekstra kokk til en deltidsstilling.
Det er helst ønskelig med fagbrev og minimum 2 års erfaring fra a la carte.

Du må også ikke være redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes. Vi søker deg som er opptatt av å skape gode matopplevelser, selvstendig men samarbeidsvillig, er positiv, engasjert, ansvarsfull og har lyst til å utvikle deg videre. God kjennskap og rutiner med HACCP er en forutsetning.

Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss din søknad med CV til atle@pigen.no


Ledig deltidsstilling som bartender 
på puben "Rust & Rør" 

Rust & Rør er en liten intim og tøff steampunk pub & bar som er tilknyttet "Pigen Cafe".
Vi har et svært godt utvalg i øl med 14 fatlinjer og over 70 andre i utvalget.I tillegg har vi stort fokus på gode drinker og god stemning.

Vi er ute etter deg med interesse, kjennskap til godt øl og gode drinker. Erfaring fra lignende jobb er en fordel, men det viktigste er at du er den rette for oss. Vi har dyktige bartendere som deler sin viten så her er det utviklingsmuligheter. Du må være en positiv, smilende, serviceinnstilt, ansvarsfull person og ha god arbeidskapasitet. Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold.
Send din søknad med CV til atle@pigen.no. Aldersgrense er 20 år.