LEDIGE STILLINGER

Posted by atle on July 31, 2018

Lyst til å jobbe på Pigen, eller kjenner du noen som kunne passe inn hos oss?

Vi har behov for flere dyktige medarbeidere til vårt etablissement. Her på Pigen ønsker vi å servere gode opplevelser til våre gjester i vår lune og gode atmosfære. Vi er opptatt av at våre gjester skal føle seg ivaretatt samtidig som vi serverer gode smaker gjennom våre mat- og drikkemenyer.  

Ledig deltidsstilling som kokk Pigen Cafe

Vi søker etter ny kokk for deltidsstilling.
Det er helst ønskelig med fagbrev og minimum 2 års erfaring fra a la carte.

Du må også ikke være redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes. Vi søker deg som er opptatt av å skape gode matopplevelser, selvstendig men samarbeidsvillig, er positiv, engasjert, ansvarsfull og har lyst til å utvikle deg videre. God kjennskap og rutiner med HACCP er en forutsetning.

Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss din søknad med CV til atle@pigen.no

Ledig deltidsstilling servitør Pigen Cafe

Nå trenger vi flere deltids medarbeidere til Pigen Cafe. I tillegg til cafeen i 1.etg har vi mange forskjellige lukkede selskaper i vår 2.etg med selskapsservering. 

Har du erfaring så er det fint, men det er ikke nødvendigvis det viktigste for oss, men at du har en positiv innstilling og er en utadvendt og serviceinnstilt person er viktig. I tillegg må du være ansvarsfull, punktlig, lærevillig og ryddig. Du må også ikke være redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes. Aldersgrense er 20 år.

Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. 
Har du erfaring så er det fint, men det er ikke nødvendigvis det viktigste for oss, men at du har en positiv innstilling og er en utadvendt og serviceinnstilt person er viktig. I tillegg må du være ansvarsfull, punktlig, lærevillig og ryddig. Du må også ikke være redd for å stå på når det trengs. Kvelds og helge arbeid må påregnes.

Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold. Send oss din søknad med CV til atle@pigen.no

Ledig deltidsstilling som bartender på puben "Rust & Rør" 

Rust & Rør er en liten intim og tøff steampunk pub & bar som er tilknyttet "Pigen Cafe".
Vi har et svært godt utvalg i øl med 14 fatlinjer og over 70 andre i utvalget.I tillegg har vi stort fokus på gode drinker og god stemning.

Vi er ute etter deg med interesse, kjennskap til godt øl og gode drinker. Erfaring fra lignende jobb er en fordel, men det viktigste er at du er den rette for oss. Vi har dyktige bartendere som deler sin viten så her er det utviklingsmuligheter. Du må være en positiv, smilende, serviceinnstilt, ansvarsfull person og ha god arbeidskapasitet. Vi kan tilby et godt, utviklende arbeidsmiljø med mange dyktige og hyggelige medarbeidere og et trygt og seriøst arbeidsforhold.
Send din søknad med CV til atle@pigen.no. Aldersgrense er 20 år.