I julebordsesongen 2019 kan vi glede våre gjester med både smak av tradisjon og våre egne spesialiteter. På alle selskaper over 10 personer ønskes forhåndsbestilling av meny. Vi tilbyr to retters med hovedrett og dessert, eller tre retters meny med også forrett.

Hele selskapet må velge enten to eller tre rettes meny
Vennligst gi beskjed dersom det er behov for tilrettelegging med hensyn til allergier.
 
To retters meny  425,-  /  465,-       

Tre retters meny 525,- /  565,-

Forretter:

Rull med rakfisk servert med lunet potetsalat, rømme, rødbet, vårløk og flatbrød

Toast med lunet chevre, fiken og ristede valnøtter.

Ørret tartar med sitron-vinagrette, soltørket tomat, persille og sprøstekt rugbrød

Hovedretter:

Juletallerken servert med ribbe, hjemmelaget medisterkaker, julepølse, surkål og kokteamadinepoteter.

Pinnekjøtt av side og bog servert med vossakorv, kokte amadinepoteter
kålrot og gulrotstappe og sjy.

Ovnsbakt kveite servert med sprøstekt bacon, pannestekte grønnsaker og hjemmelaget potetmos
med erter og beurre blanc.

Langtidsstekt indrefilet servert med pannestekte rotgrønnsaker, ovnsbakte amadine, aromasopp og hjemmelaget bearnaise saus.

Desserter:

Sjokoladefondant servert med vaniljeis og hjemmelaget bær-coulis.

Hjemmelaget karamellpudding

Hjemmelaget riskrem

I år vil vi også tilby en egen julebordsbuffet med tradisjonell julemat og annet godt fra vårt tapas bord, så ønsker dere masse gode smaker så kan dette være noe for dere. Denne kan også kombineres med en dessert etter. Minimumsbestilling er på 25 personer

Vår julebuffet består av mange varme og kalde retter som eks:
Ribbe, pinnekjøtt og rakfisk med tradisjonelt tilbehør,
italiensk fersk salsiccia pølse, spanske kjøttboller, scampi, salame-mix, wraps, manchego, oliven og surdeigsbrød servert med hjemmelaget aioli.

Julebuffet pr person 365,-

Julebuffet inkludert med pinnekjøtt og tilbehør pr person er 395,-
Pris med dessert som Riskrem eller karamellpudding   450,- / 485,-