STORBORDSMENY

Storbordsmenyen gjelder for bordreservasjoner over 10 personer og det må forhåndsbestilles hvilke retter man ønsker. Alle i selskapet må velge samme antall retter utifra vår meny på enten to, tre eller fire retter. 

To retters meny består av hovedrett og dessert
Pris fra 445,- pr pers.

Hovedretter:

 - Ovnsbakt kveite med bacon i brunet smør, servert med hjemmelaget potetmos med erter og hvitvinssaus med purre og blåskjell.
 - Langtidsstekt indrefilet av okse med pannestekt sopp og rotgrønnsaker servert med amadine poteter og hjemmelaget bearnaise saus.

Dessert:

 - Sjokoladefondant av mørk sjokolade med rennende kjerne servert med vaniljeis og friske bær.
 - Creme Caramel servert med plomme- og karamellsaus.

Tre retters meny består av forrett, hovedrett og dessert Priser fra 545,- pr pers.

Forretter:

 - Toast med lunet chevre, friske bær og pistasjenøtter.
 - Scampi og chorizo i kremet tomat-cajun saus servert på grillet surdeigsbrød.

Hovedretter:

 - Ovnsbakt kveite med bacon i brunet smør, servert med hjemmelaget potetmos med erter og hvitvinssaus med purre og blåskjell.
 - Langtidsstekt indrefilet av okse med pannestekt sopp og rotgrønnsaker servert med amadine poteter og hjemmelaget bearnaise saus.

Dessert:

 - Sjokoladefondant av mørk sjokolade med rennende kjerne servert med vaniljeis og friske bær.
 - Creme Caramel servert med plomme- og karamellsaus.

Fire retters meny består av en suppe, forrett, hovedrett og dessert. Priser fra 650,- pr pers.  

Serveres som i en tre retters, men med en suppe servert før hovedrett.
 - Kremaktig fiskesuppe servert med fisk, blåskjell, purre, gressløk, bacon og   poteter.
 - Søtpotet og gulrotsuppe med koriander, chili, ingefær og lime, toppes med gresskarfrø og chiliolje. Serveres med brød.

Vinpakke som inkl. 3 gl vin. 325,-

Del på Twitter Del på Facebook