JULEMAT

Rakfisk                                                           345,-

Rakfisk servert med lunet potetsalat, creme fraice, rødbet, purre, løk, lefser og flatbrød Allergener: Laktose, fisk, hvetegluten,sulfitt

Juletallerken                                                  299,-

Serveres med ribbe, medisterkaker, vossakorv, surkål og kokte amadinepoteter.

Pinnekjøtt                                                      365,-

Pinnekjøtt av side og bog serveres med vossakorv, mandelpoteter, kålrotstappe med gulrot og sjy.

KJØKKENETS ANBEFALINGER 

Pigens Fiskesuppe                                            215,-

Kremaktig fiskesuppe serveres med poteter, purre, fisk, blåskjell, rømme, gressløk og bacon. (Allergener: Laktose, fisk, selleri, skalldyr, hvetegluten.

Søtpotetsuppe                                                 169,-

Søtpotet og gulrotssuppe med koriander, curcuma, chili, ingefær og lime, toppes med gresskarfrø og chiliolje. Serveres med brød.
(Allergener: Laktose, hvetegluten, selleri)

Cajun blåskjell                                                205,-

Blåskjell med rik, spicy kremaktig tomatsaus med chorizo, serveres med brød. (Allergener: Skalldyr, laktose, selleri, hvetegluten)

Pasta Alfredo                                                  195,-

Fersk trofie pasta i kremaktig parmesansaus med aromasopp, grønne erter, bacon og ristet sort pepper.(Allergener: Hvetegluten, laktose)

Gourmetburger                                               229,-

Saftig, lettrøkt 180g biffburger av kun rent kjøtt, med cheddarost,
bacon, tomat, timian, pannestekt aromasopp, rødløk og brioche brød.
Serveres med gourmet-fries og hjemmelaget bearnaisesaus med sting 
av trøffel. (Allergener: Selleri, hvetegluten, egg, melk, sennep, soya)

Kongeburger   G   L                              188,- / 248,-

Saftig, lettrøkt 180g biffburger av kun rent kjøtt med bacon, ost, sylteagurk, tomat, rødløk, crispisalat og hjemmelaget dressing. Serveres med gourmet-fries. Fåes i både 180gr og 360gr Ølanbefaling: Fyr & Flamme. (Allergener: Selleri, hvetegluten, egg, melk, sennep, soya)

Kyllingburger                                                 195,-

Grillet kyllingfilét med tomat, rødløk, agurk, ruccola, bladspinat, mangochutney-glaze, curry-majones og dansk hvitost (feta).Serveres med gourmet-fries.
(Allergener: Selleri, hvetegluten, egg, melk, sennep, soya)

Fishburger & Chips                                        192,-

Crispy panert torskefilet serveres i briochebrød med marinert agurk og
løk toppet med pepperrotsaus, sprø salat og frites
(Allergener: Hvetegluten, fisk, egg, soya)