Vi kan glede våre gjester med både smak av tradisjon og våre egne spesialiteter. På alle selskaper over 10 personer ønskes forhåndsbestilling av meny. Vi tilbyr to retters med hovedrett og dessert, eller tre retters meny med også forrett.

Hele selskapet må velge enten to eller tre rettes meny
Vennligst gi beskjed dersom det er behov for tilrettelegging med hensyn til allergier.
 
To retters meny  425,-  /  465,-       

Tre retters meny 525,- /  565,-

Forretter:

Rull med rakfisk servert med lunet potetsalat, rømme, rødbet, vårløk og flatbrød

Toast med lunet chevre, fiken og ristede valnøtter.

Ørret tartar med sitron-vinagrette, soltørket tomat, persille og sprøstekt rugbrød

Hovedretter:

Saftig langtidstekt entrecote serveres  med kryddersmør, amadine poteter, pannestekte
grønnsaker og bearnaisesaus.(Allergener: Laktose, egg, sennep, sulfitt)
                       

Ovnsbakt andebryst på risotto i hvitvinssaus laget med Liereple, servert med pannestekt porchini
og aromasopp, med sting av trøffel, spinat, peanøtter, bakt eple og parmesan.
(Allergener: Laktose, peanøtter, nøtter, sulfitt)

Ovnsbakt kveite servert med sprøstekt bacon, pannestekte grønnsaker og hjemmelaget potetmos
med erter og beurre blanc.


Langtidsstekt indrefilet servert med pannestekte rotgrønnsaker, ovnsbakte amadine, aromasopp og hjemmelaget bearnaise saus.

Desserter:

Sjokoladefondant servert med vaniljeis og hjemmelaget bær-coulis.

Hjemmelaget karamellpudding

Hjemmelaget riskrem

Vi tilbyr også vårt tapas bord med masse gode smaker. Denne kan også kombineres med en dessert etter. Minimumsbestilling er på 25 personer

Tapas pr person 365,-