A la carte meny

Kjøkkenet er åpent
Mandag - Torsdag 11.00 - 21.00
Fredag - Lørdag 11.00 - 21.30
Søndager 12.00 - 21:00


Lunsjretter - Serveres hele dagen

Focaccia Burrata 239,-
Burrata og tomater på focaccia servert med pesto, rødløk,
ruccola, babyleaf, pinjekjerner, urter, olivenolje og balsamico.
Vinanbef. Valpolicella
(Allergener: Hvetegluten, sulfitt, laktose, egg)

Roastbeef blings 258,-
Roastbeef av limousine okse indrefilet serveres på grillet italiensk surdeigsbrød med pannestekt aromasopp og rødløk, syltet paprika, timian, manchego og hjemmelaget bearnaisesaus. Serveres med fries. Vinanbef. Valpolicella
(Allergener: Hvetegluten, sulfitt, laktose, egg)

Asian Style Pork Blings 236,-
Skiver av svineribbe med tamarind og soya glaze servert på grillet brød med kimchi
kål, alfa spirer, sesam chili, koriander mayo og søtsyltet løk. Retten er glutenfri og
laktosefri. Vinanbef. Mastia Soave (Allergener: Soya, sesamfrø)

Skagen blings 232,-
Reker med hvitløksmajones og sitron, servert på grillet surdeigsbrød med crispi-
salat, rødløk, chili, urter og rogn. Retten er laktosefri og kan bestilles glutenfri.
Vinanbef. Casa Silva Cool Coast Sauvignon Blanc (Allergener: Hvetegluten, egg, skalldyr, fisk)

Spaghetti & scampi 234,-
Pastarett servert med scampi, tomat, hvitløk, chili, persille og olivenolje.
Retten serveres med grillet surdeigsbrød.
Vinanbef. J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten laktose, sulfitt

Spaghetti & kylling 239,-
Pastarett servert med kylling i kremet basilikum saus, tomat, hvitløk, pinjekjerner,
manchego og persille. Retten serveres med grillet surdeigsbrød.
Vinanbef. J.Moreau Chablis
(Allergener: Hvetegluten laktose, sulfitt


Salater

Fuglerede (kan serveres vegetar) 244,-
Grillet kylling servert på salat med pesto, klasetomat, agurk, syltet paprika, pasta,
oliven, pesto og hjemmelaget hvitløkdressing. Serveres med grillet italiensk
surdeigsbrød. Vinanbef. Cremant Rose (Allergener: Hvetegluten, selleri, egg, laktose, sulfitt)
(Allergener ved vegetar: Hvetegluten, selleri, nøtter, egg, laktose, sulfitt)

Chevre & Parma 248,-
Salat med crispy panert chevre og parmaskinke. Servert med
salat-miks med granateple, druer, bær, karameliserte valnøtter og
honning-sitron vinagrette. Serveres med grillet italiensk surdeigsbrød.
Vinanbef. Cremant Retten kan serveres som vegetar uten parma 220,-
(Allergener: Hvetegluten, nøtter, egg, laktose, soya, sulfitt)

Biffsalat Teriyaki 274,-
Biffsalat med limousine okse indrefilet i teriyaki saus, pakchoy, peanøtter, tomater, koriander, sesam, agurk, vårløk, chili og aprikos chutney. Serveres med grillet
surdeigsbrød. Drikkeanbef. Hveteøl (Allergener: Hvetegluten, sesam, peanøtter, sulfitt)


Burgere & Club

Kongeburger Enk. 259,- / Dobb. 315,-
Saftig burger av okse brisket, med bacon, cheddar, sylteagurk, bifftomat,
syltet rødløk, crispi salat og hjemmelaget dressing. Serveres i
hamburgerbrød av surdeig og med fries.
Vinabefaling: Santa Sofia Valpolicella. (Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Gourmetburger 276,-
Saftig burger av okse brisket, med cheddar, bacon, bifftomat, pannestekt aromasopp,
løk og timian. Serveres i brioche brød, fries og hjemmelaget bearnaisesaus med sting av trøffel. Vinabefaling: Santa Sofia Valpolicella
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Pigens Spicyburger 272,-
Saftig burger av okse brisket, med cheddar og hjemmelaget ostesaus, jalapenos,
bacon, onion rings, hot salsa og chipotle dressing. Serveres i hamburgerbrød av
surdeig og med fries. Vinabefaling: Marques de Caceres
(Allergener: Hvetegluten, laktose, egg)

Kyllingburger 262,-
Panert crispy kyllingfilet med fetaost, bifftomat, agurk, rødløk, ruccola, spinat,
curry-mayo og mango-chutney. Serveres i brioche brød og med fries.
Vinanbefaling: Dreissigacker Riesling
(Allergener: Hvetegluten, egg, laktose)

Pigen`s Club 262,-
Grillet kylling servert på grillet italiensk surdeigsbrød med bacon, bifftomat,
guacamole, cheddar, crispi og aioli. Serveres med fries.
(Allergener: Hvetegluten, selleri, egg, laktose)


Kjøtt & Fisk

Moules Frites 258,-
Blåskjell servert i herlig kraft av hvitvin, chili, fløte, hvitløk,
og persille. Retten serveres på belgisk vis med fries og aioli.
Vinanbef. Rød: Valpolicella / Hvit: J.Moreau Chablis
(Allergener: Bløtdyr, laktose, sulfitt)

Pigens fiskesuppe 258,-
Spicy thai-inspirert fiskesuppe med kveite og laks, scampi, blåskjell, chili, koriander
og vårløk. Smaksatt av chili, kokosmelk, galangal sitrongress og kaffir blader.
Retten serveres med grillet italiensk surdeigsbrød. Vinanbef. Wageck Riesling
(Allergener: Hvetegluten, fisk, bløtdyr, skalldyr, sesam, soya)

Ovnsbakt kveite 398,-
Ovnsbakt filet av kveite servert med en miks av asparges, pak choy,
fennikel babyleaf, hvitvin, hvitløk. Serveres med ovnsbakte
poteter og toppes med fiskerogn og urter.
Vinanbef. Rød: Valpolicella / Hvit: J.Moreau Chablis
(Allergener: Fisk, laktose, sulfitt)

Grillet Indrefilet 415,-
Grillet indrefilet limousine fra Axel Andersen ca 200gr. Servert med
amadine poteter, ovnsbakte grønnsaker med asparges, pak choy,
fennikel, klasetomater og urter. Serveres med kryddersmør og
bearnaisesaus. Vinanbef. Carrascal / Muga Reserva
(Allergener: Laktose, egg, sulfitt)

Grillet Entrecote 455,-
Grillet marmorert entrecote fra Axel Andersen ca 300-350 gr.
Servert med amadine poteter, ovnsbakte grønnsaker med asparges, pak choy,
fennikel, klasetomater og urter. Serveres med kryddersmør og bearnaisesaus.
Vinanbef. Carrascal / Muga Reserva
(Allergener: Laktose, egg, sulfitt)


Desserter

Affogato al caffe 129,-
Forfriskende italiensk dessert med vaniljeis og pistasjenøtter. Serveres med dobbel
espresso over. Boun appetito! (Allergener: Egg, laktose, nøtter)

Biscoff cheesecake 108,-
Hjemmelaget ostekake toppet med karameliserte popcorn.
(Allergener: Hvetegluten, laktose, nøtter)

Sjokolade Fondant 152,-
Vår signaturrett av mørk sjokolade med rennende kjerne, serveres med bærcoulis,
vaniljeis og sjokoladesaus. (Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, spor av nøtter)

Lunet Brownie med salty toffee 142,-
En god blanding av brownie, pistasjnøtter, og hjemmelaget salty toffee saus med
ingefær og sitron. (Allergener: Hvetegluten, egg, laktose, nøtter)

Sorbet bowl 128,-
To forskjellige av dagens sorbet is med bær coulis .

 

PIGEN CAFE

Telefon: +47 90 24 24 01
E-post: post@pigen.no
Adresse: Bragernes Torg 8, 3017 Drammen
Kontaktskjema: Gå til kontakt side

Denne nettsiden bruker Google Analytics.